15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γόντικας: «Το Περιστέρι χτίστηκε με ξεκάθαρο στόχο»

Ο Κώστας Γόντικας αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που γίνεται στο Περιστέρι, για να αντέξει σε μια πιο απαιτητική σεζόν σε Basket League και BCL, ζητώντας τη στήριξη από τον κόσμο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Όλο αυτό το διάστημα δίνουμε έμφαση στην φυσική κατάσταση και την τακτική, για να έρθουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, γιατί με τα διπλά παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Το Περιστέρι χτίστηκε με ξεκάθαρο στόχο από τον προπονητή και όλοι δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους της ομάδας και για θέσεις. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και μακάρι να ξεπεράσουμε και το ταβάνι μας! Επιθυμία μας είναι κάθε ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε ο κόσμος να έρθει και να μας βοηθήσει, η χρονιά είναι δύσκολη με τα διπλά παιχνίδια που θα δώσουμε και η παρουσία των φιλάθλων μας, θα μας δώσει δύναμη, ώστε να παλέψουμε με την ψυχή και την καρδιά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ