26.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Γυφτάκης: «Δύσκολο και κομβικό» (vid)

Με χαλαρή πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο (02/12) η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Ερμή Λαγκαδά.

Σημαντικά προβλήματα για το κόουτς Δημητριάδη και το επιτελείο του δεν υπάρχουν, καθώς και ο Δημήτρης Μουράτογλου που δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στους Μαχητές Δόξας Πεύκων φαίνεται να ξεπερνάει το τραυματισμό που αντιμετώπιζε και θα είναι και αυτός κανονικά στη δωδεκάδα του κυριακάτικου (03/12, 17.00) ματς της 9ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Πρόκειται για κομβικής σημασίας αγώνα για το συγκρότημα του Μεσολογγίου, το οποίο μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολη χαρακτήρισε την αποστολή τους, μέσω του επίσημου διαδικτυακού καναλιού του Χαρίλαου Τρικούπη στο Youtube ο Γιάννης Γυφτάκης, ο οποίος εξήγησε πως εάν παραμείνουν πιστοί στο πλάνο τους και ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού θα έχουν ελπίδες κατάκτησης του ροζ φύλλου. Αναλυτικά όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί…

https://www.youtube.com/watch?v=XQc2pbhSoRk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ