18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γυρίζει σελίδα ο Κολοσσός Ρόδου

Ο Κολοσσός Ρόδου επιστρέφει στη δράση και ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες επιθυμεί να βρεθεί ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Πέντε αγώνες έχουν παίξει στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League οι νησιώτες και ο απολογισμός τους είναι 1-4. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής θα υποδεχθούν τη Λάρισα, στο κλειστό της Καλλιθέας (05/12, 17.00), και στο διάστημα της διακοπής για τα «παράθυρα» της FIBA για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022 δούλεψαν σκληρά, για να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην επανεκκίνηση ύστερα από δύο εβδομάδες.

Στόχος τους είναι να εμφανίσουν καλύτερη εικόνα και να κάνουν νέα αρχή, όπως ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της «θαλασσί» ΚΑΕ ο Κέβιν Τούμπα: «Θέλουμε να γυρίσουμε… σελίδα μετά τις δύο σερί ήττες από Ηρακλή και Παναθηναϊκό και να πάρουμε μια νίκη, συνεχίζοντας σε αυτόν το δρόμο. Επειδή όλοι θέλουν πάρα πολύ να βοηθήσουμε την ομάδα να κάνει μια καλή πορεία στη σεζόν».

Ο 29χρονος σέντερ στάθηκε και στη σπουδαιότητα του ματς, αλλά και τη δυσκολία της αποστολής τους για την κατάκτηση του ροζ φύλλου, καθώς όπως πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αυτό με τη Λάρισα. Αλλά, όπως κάθε ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι και αυτό δεν θα είναι εύκολο. Θα προετοιμαστούμε καλά για να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα. Όλοι μας πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά, καθώς το μόνο που θέλουμε είναι η νίκη».

Ο Κολοσσός Ρόδου, στο διάστημα της διακοπής, ενισχύθηκε με τον Ντάστι Χάνας, ενώ αποδεσμεύθηκε ο Τζακουάν Λάιλ. Ο Κέβιν Τούμπα δεν έμεινε στο «σμαραγδένιο νησί», αφού ενίσχυσε το Βέλγιο στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022. Έπαιξε, πάντως, στο πρόσφατο φιλικό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του «Monday’s Game Night against COVID-19», στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 95-73 από τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να μένει στους 2π. Στα δύο ματς με την Εθνική Βελγίου, για τα προκριματικά, είχε 8π. και δύο ριμπάουντ στη νίκη επί της Τσεχίας και 4π., τρία ριμπάουντ, μία ασίστ στην ήττα από τη Λιθουανία στη «φούσκα» του Βίλνιους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ