21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γυρίζει σελίδα ή Καρδίτσα

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Καρδίτσας ο Λευτέρης Καλογήρου, με τον Έλληνα προπονητή να λύνει την συνεργασία του με τον Θεσσαλικό σύλλογο.

Στις τάξεις της νεοφώτιστης ομάδας θεώρησαν πως ήταν η στιγμή να αλλάξει κάτι, από την στιγμή που μετά από 17 αγωνιστικές ο ΑΣΚ μετράει 4 νίκες και 13 ήττες, και έτσι αποφασίστηκε μέσα σε φιλικό κλίμα, με τις δυο πλευρές να έχουν άριστες σχέσεις, η Καρδίτσα να γυρίσει σελίδα, και να βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου τεχνικού της ηγέτη, έχοντας μπροστά του τους τέσσερις τελικούς παραμονής, με Μαρούσι και Αρκαδικό εντός, και ΑΕΛ και Ερμή Αγιάς εκτός, παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά αναφορικές με τον στόχο της παραμονής.

Ωστόσο, όπως επισημάναμε οι σχέσεις της διοίκησης του ΑΣΚ με τον Λευτέρη Καλογήρου παραμένουν άριστες, και δεν λησμονούν την μεγάλη προσπάθεια που έκανε, χάνοντας πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες, και έχοντας και πολλές ατυχίες τραυματισμών.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση : «Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Λευτέρη Καλογήρου. Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και την προσφορά του στην ομάδα μας, για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. 
Έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις για τον άνθρωπο και προπονητή Λευτέρη Καλογήρου και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ