19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γυναίκες και Παγκορασίδες έγιναν «ένα» (pics)

Αντιπροσωπία της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε στην προπόνηση του τμήματος Παγκορασίδων και δίδαξε στις μικρές παίκτριες τα… μυστικά του μπάσκετ.

Οι τρεις ξένες του ηπειρώτικου συγκροτήματος, Μπράντι Μοντγκόμερι, Σιέρα Καλχούν και Ακέιλ Τακ, άφησαν για λίγο στην άκρη την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με το Σπόρτιγκ που θα γίνει την Κυριακή (15/12, 14.00) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, κι έγιναν «ένα» με τα παιδιά της «κυανόλευκης» ακαδημίας.

 

Η ανακοίνωση: «Τα παιδιά των ακαδημιών μας έχουν φέτος μια μοναδική ευκαιρία να παίρνουν παραστάσεις και να προπονούνται μαζί με τις επαγγελματίες αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα WBC. Πριν από λίγες ημέρες, το τμήμα των παγκορασίδων του ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει προπονήτρια την κα. Βάσω Στάθη, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ και πρώην αθλήτρια μπάσκετ, φιλοξένησε στην προπόνησή τους τις Αμερικανίδες αθλήτριες Brandy Montgomery, Sierra Calhoun και Acheil Tac. H διοίκηση του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει πιστή στο πλάνο που έχει ξεκινήσει εδώ και 5 χρόνια για την ανάπτυξη του μπάσκετ στα τμήματα υποδομών και τη στελέχωση του γυναικείου τμήματος από τα σπλάχνα των ακαδημιών».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ