30.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

«Γυάλισε» στη Μπανταλόνα ο Ουάιλι

Ο Τζέικομπ Ουάιλι δεν πρόλαβε να πάρει τις ευκαιρίες που ήθλε τον πρώτο του χρόνο στον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι η επιστορφή του στην Ισπανία είναι εφικτή με την Μπανταλόνα να είναι η τελευταία ομάδα που μπαίνει στη λίστα των ενδιαφερόμενων.

Ο Αμερικανός φόργουορντ παρότι δεν ήταν από τις πρώτες επιλογές του Αργύρη Πεδουλάκη και του Ρικ Πιτίνο έδειξε τις αθλητικές του ικανότητες και στις δύο πλευρές του γηπέδου με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες είδικά από την Ιβηρική Χερσόνησο να περιμένουν στην... γωνία για την υπόθεσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Kia En Zona» η Μπανταλόνα, η οποία αγωνίζεται στο Eurocup, φαίνεται να είναι το απόλυτο φαβορί αυτή τη στιγμή για να αποσπάσει την υπογραφή του, καθώς τον γνωρίζουν καλά και από το πέρασμα του από την Γκραν Κανάρια. Όμως στη συνέχεια του ίδιου δημοσιεύματος αναφέρεται ότι η ομάδα από την Καταλονία θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία αρχικά με την Γκραν Κανάρια η οποία είχε θέσει όρο διαπραγμάτευσης εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ισπανική ομάδα.

Την φετινή σεζόν ο Τζέικομπ Ουάιλι αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια στη Εuroleague σημειώνοντας 5.4 πόντους και 1.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ