19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΓΣ Ελίμειας : ‘Ενας Λιθουανός στη Κοζάνη

Μια πολύ δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησε η Ελίμεια, η οποία αρχίζει να σχεδιάζει το ρόστερ της, θέλοντας σταδιακά να επανέλει στις Εθνικές κατηγορίες, εκεί που αγωνίστηκε πριν από μερικά χρόνια, φτάνοντας ως και την Β' Εθνική.

Η ομάδα του νομού Κοζάνης, που αγωνίζεται στην ΕΚΑΣΔΥΜ, συμφώνησε με τον 25χρονο γκαρντ, Βαιντότας Γκαντλιάουσκας (1,89), προσθέτοντας ένα Λιθουανό στo ρόστερ της, και ανεβάζοντας αυτόματα το επίπεδο, θέλοντας παράλληλα να χτίσει πάνω του την ομάδα της επόμενης γενιάς.

Η μεταγραφή ήταν εύκολη, καθώς υπήρξε συνεννόηση με την FIBA, και έτσι με το κατάλληλο αντίτιμο ο 25χρονος έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε όποια κατηγορία επιθυμεί, όντας πολίτης της ευρωπαϊκής ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«BOOM BOOM BOOM, ΕΣΚΑΣΕ

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΓΙΝΕ. ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ Ο VAIDOTAS GADLIAUSKAS.
“ Η Ε.Ο.Κ. είπε το ΝΑΙ και ένας Λιθουανός στα μέρη μας”
Η Ελίμεια πραγματοποίησε την μεταγραφή της χρονιάς, αφού απέκτησε έναν παίκτη Λιθουανικής καταγωγης,ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομαδα μας . Ο παίκτης έκανε τα πρωτα του βήματα στις ακαδημίες του Άρβιντας Σαμπόνις και στην συνέχεια αγωνιζόταν σε ομάδες κολλεγίων ,αφού έκανε τις σπουδές του σε κολλέγιο της Λιθουανίας . Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν,με την ομάδα να έχει τον πρωτο λόγο για την ανανέωση της συνεργασίας και την επόμενη σεζόν. Να τονίσουμε ότι ο παίκτης επιστρέφει την Δευτέρα από την Αθήνα,αφού βρίσκεται από σήμερα στην πρωτεύουσα για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις . Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι ευχαριστημένοι με την συμφωνία του παικτη,καθως υπήρχε ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας,χωρίς να σημαίνει ότι θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια για την ενίσχυση του ρόστερ ,βλέποντας ότι η φετινή χρόνια θα δωσει μεγάλη βοήθεια,στην έναρξη της επόμενης σεζόν.
Vaidotas Gadliauskas σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια της Ελιμειας και σ ευχομαστε μόνο επιτυχίες με την καινουρια σου ομαδα !

Δήλωση Λάμπη Μαρουδη (Γενικός αρχηγός) για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ελίμειας :

«Σημερα η ομαδα μας ειναι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την αποκτηση ενος πολυ καλου παικτη για την ομαδα μας,μαλιστα ερχεται σε μια ομαδα που αυτη την στιγμη που μιλαμε,δεν εχει νικη στο πρωταθλημα και αυτο την κανει πιο σημαντικη την μεταγραφη του παικτη,γιατι η ομαδα τον εχει αναγκη για το υπολοιπο της σεζον.Η ομαδα μας εδω και 1 μηνα ηταν σε επαφη με την Fiba,την ΕΟΚ και φυσικα με τον παικτη,ο οποιος ανυπομονουσε πως και πως να ερθει το δελτιο του και να αγωνιστεί με την φανελα της ομαδας. Ο Vaidas είναι ένας νέος επαγγελματίας και ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ των απαιτήσεών μας. Πρόκειται για μια επένδυση στο μέλλον της ομάδας. Είναι καλό ότι η ηγεσία του συλλόγου μας πέτυχε την σπουδαια μεταγραφή. Δεν ήταν εύκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να τα καταφέρουμε. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Vaidas, ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον σε ένα από τα καλυτερα σωματεια της ΕΚΑΣΔΥΜ. Η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι ιστορική, αφού είναι η πρωτη ξενη μεταγραφη παικτη στην ιστορία του συλλογου μας. Ο Vaidas ήρθε στα μερη μας, στην οικογένεια της Ελιμειας και περνάει στο επόμενο βήμα της καριέρας του, ως παιδι της ομαδας μας, γεμάτος ταλέντο, ως αθλητής και ανθρωπος που αγαπαει καθημερινα το μπασκετ, μαθημένος στη σκληρή δουλειά και ως νέος άνθρωπος με εξαιρετικό χαρακτήρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ