25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Γρίπη ο Ντόντσιτς, προπονήθηκε ο Ράντολφ

Άρρωστος είναι Λούκα Ντόντσιτς όπως αποκάλυψε ο Πάμπλο Λάσο στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Χίμκι για την Ευρωλίγκα (2/11, 22:00).  Παράλληλα ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε το παιχνίδι της ρωσικής ομάδας αλλά και το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά:

«Πρόκειται για μια πολύ αθλητική ομάδα, με παίκτες που μπορούν να εναλλαχθούν στο 3, στο 4, στο 5, με τον Μάρκοβιτς να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Η παρουσία του Σβεντ εξασφαλίζει υψηλό σκορ και δημιουργεί πολλές καταστάσεις στην επίθεση.

Ο Καμπάτσο δεν έχει προπονηθεί λόγω προβλήματος στο πόδι. Ο Ντόντσιτς έχει γρίπη και σήμερα προπονήθηκε με την ομάδα και ο Ράντολφ. Παράλληλα με την αποκατάσταση των παικτών πρέπει να διατηρήσουμε τον τρόπο δουλειάς του τελευταίου μήνα.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, αυτό το σερί παιχνιδιών μας έκανε καλό και οι παίκτες προσαρμόστηκαν σε διαφορετικές θέσεις. Όλοι έχουν δουλέψει καλά και γνωρίζουμε πως η διοργάνωση θα γίνεται συνέχεια πιο περίπλοκη και δύσκολη. Φιλοξενούμε την Χίμκι και μετά ταξιδεύουμε στην Τενερίφη και στο Τελ Αβίβ. Αυτό δεν θα σταματήσει και ξέρουμε ότι έχουμε έναν μεγάλο αριθμό απαιτητικών αγώνων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ