18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γουόρθι: «Ο Λεμπρόν είναι απίστευτος αλλά θα επέλεγα τον Τζόρνταν»

Ο Τζέιμς Γουόρθι βρέθηκε στο podcast του Ντάνι Γκριν και σχολίασε το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν αλλά όταν τέθηκε αντιμέτωπος με το ερώτημα για το ποιον θα επέλεγε ανάμεσα στον θρυλικό παίκτη των Μπουλς και τον Λεμπρόν Τζέιμς τότε δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και έδωσε ειλικρινή απάντηση.

Ο άλλοτε τρεις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λέικερς και συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στο κολέγιο της North Carolina κλήθηκε να απαντήσει στο συνηθισμένο ερώτημα για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τους δύο παίκτες απάντησε:

«Είναι δύσκολο φίλε, θα μπορούσα να κατακτήσω πρωτάθλημα με οποιονδήποτε εκ των δύο ως συμπαίκτη. Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ ένα σώμα σαν αυτό του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος είναι έτσι από τότε που μπήκε στη λίγκα. Θα μπορούσε ακόμα και τώρα αν το αποφάσιζε να παίξει στους Ντάλας Καουμπόις» ενώ συνέχισε:

Αν έπρεπε πάντως να διαλέξω, θα επέλεγα τον Τζόρνταν, επειδή έπαιξα μαζί του. Ξέρω ότι ήταν αδίστακτος όταν έπαιζε και κανείς άλλος στη λίγκα δεν είναι έτσι, κανείς δεν έχει την ένταση που είχε αυτός. Λατρεύω τον Λεμπρόν, είναι απίστευτος, αλλά πρέπει να πάω με τον δικό μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ