16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ουόκαπ: «Νιώθω πολύ ευπρόσδεκτος στον Ολυμπιακό»

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε στη κάμερα της Nova στο πλαίσιο της media day που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν της EuroLeague, την ατμόσφαιρα των ελληνικών ντέρμπι και την ικανότητά του να ηγηθεί της "ερυθρόλευκης" περιφέρειας.

Αναλυτικά:

Για την πρώτη του εντύπωση: «Δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ νιώθω πολύ ευπρόσδεκτος από το περιβάλλον του Ολυμπιακού»

Πως περιγράφει τον εαυτό του: «Θέλω να φέρω σκληράδα, πνευματική και σωματική. Αυτό και η ποικιλία του παιχνιδιού μου είναι τα σημαντικότερα στοιχεία μου, αλλά θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής»

Περιγράφοντας την προσαρμογή του στην EuroLeague και αν μπορεί να ηγηθεί στην περιφέρεια του Ολυμπιακού: "Σίγουρα μπορώ να γίνω πρωταγωνιστής. Η μεγαλύτερη δυσκολία μου στην Ευρωλίγκα ήταν το να προσαρμοστώ στο παιχνίδι. Πλέον το έχω μάθει, έχω μάθει τι χρειάζεται για να ηγηθείς στο παρκέ και φυσικά έχω αποκτήσει εμπειρία"

Αν σκέφτεται τους οπαδούς στα ντέρμπι: «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό και σαν παίκτης επαγγελματίας αυτά είναι που περιμένεις πως και πως. Είναι εμπειρίες για να λες στα παιδιά σου και τους φίλους σου. Έχω κυκλώσει ήδη την ημερομηνία!»

https://www.youtube.com/watch?v=t7s-KGEZVMw

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ