19.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Γοητεύει ο… φοιτητής Τζεντίλε! (vids)

Ο Σάντρο Τζεντίλε μοιάζει να βάζει ξανά την καριέρα του σε ένα μονοπάτι... ορθολογισμού, παρουσιάζοντας τις ηγετικές του ικανότητες για την Εστουδιάντες με ένα σπουδαίο ματς κόντρα στην Μπούργος, με το νικητήριο σουτ του να την κρατά μακριά από την «επικίνδυνη ζώνη».

Η σεζόν είναι δύσκολη για την Εστουδιάντες και η παραμονή μοιάζει να είναι το ζητούμενο. Οι «φοιτητές» της Μαδρίτης έψαχναν εναγωνίως μία αγωνιστική λύση, που θα έκανε τη διαφορά. Και... από το μανίκι της βγήκε ο «άσος» του Σάντρο Τζεντίλε, με τη μεταγραφή του μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου να αποδίδει προς το παρόν, τους καρπούς της.

Ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού είναι σίγουρο, ότι δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις προσδοκίες, που είχε εγείρει το σπουδαίο, αναμφισβήτητα, ταλέντο του. Στην Αρμάνι Μιλάνο, από «ιερή αγελάδα» μια εποχή μετατράπηκε σε... παράσιτο και έφυγε άδοξα, κάτι που συνέβη και στους «πράσινους», καθώς στην αρχή είχε φέρει την αύρα του ιδίου και του πατέρα του, αλλά όσο προχωρούσε ο καιρός, η αυτοπεποίθησή του κλονίστηκε, αλλάζοντας ακόμη και μηχανική στο σουτ, για να αποχωρήσει επίσης μια μέρα, με εισήγηση του Τσάβι Πασκουάλ.

Από τότε, προσπαθεί να πετύχει τη δική του «αναγέννηση». Η Μπολόνια ήταν ένα καλό πρώτο «βήμα» πέρυσι και φέτος έχει αναλάβει την... επιχείρηση διάσωσης της Εστουδιάντες. Η κανονικότητα έχει επανέλθει για τον Σάντρο Τζεντίλε και το απέδειξε περίτρανα απέναντι στη σκληροτράχηλη Σαν Πάμπλο Μπούργος, με μια απίστευτη εμφάνιση στους 22 πόντους, με 10/20 σουτ και έξι ριμπάουντ. «Κερασάκι στην τούρτα», αποτέλεσε το νικητήριο σουτ για το 80-79 και την τρίτη φετινή νίκη, που την κρατά εκτός «ζώνης» υποβιβασμού.

Ο Τζεντίλε, λοιπόν, επανέρχεται και εδώ θα δείτε τη μεγάλη του εμφάνιση, όπως και τα στιγμιότυπα του «θρίλερ» της Μαδρίτης...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ