27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Γλυνιαδάκης: “Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο”

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί το Λαύριο στο πρώτο παιχνίδι των playoffs και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δεν συγκρίνει τους αγώνες της regular season με αυτόν που ακολουθεί.

Ο Χανιώτης σέντερ έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για το πρώτο Πάσχα που πέρασε με τον γιο του, στάθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία αναφέρθηκε σε αυτό κόντρα στο Λαύριο το οποίο και δεν υποτιμά. Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Ήταν το πρώτο Πάσχα που κάναμε οικογενειακά με τον μικρό μας. Ήταν ένα διαφορετικό Πάσχα, όπως και κάθε μέρα είναι διαφορετική με ένα μικρό παιδί, αλλά σίγουρα ήταν ένα Πάσχα πολύ πιο χαρούμενο από τα προηγούμενα χρόνια.

Βέβαια περάσαμε αυτές τις ημέρες στο γήπεδο, αφού μείναμε στην 5η θέση. Δεν ήταν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που μας έστειλε στην 5η θέση, αλλά θέλω να σταθώ λίγο παραπάνω σε αυτό τον αγώνα.

Δείξαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο, απέναντι σε μία ομάδα εξαιρετική και υψηλότερου επιπέδου. Η πίεση που υπήρχε και το γεγονός ότι έχουμε αποπροσανατολιστεί λίγο επιθετικά, είχαν ως αποτέλεσμα να βγούμε στο γήπεδο και να παρουσιάσουμε μία πολύ κακή εικόνα. Δεν είναι αυτή η ομάδα μας, ούτε αυτό ήταν το πρόσωπο που παρουσιάσαμε όλη την χρονιά, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, έχουμε κάνει τις διορθώσεις που χρειαζόμασταν, δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις κι αυτό πιστεύω ότι θα μας βγει στο γήπεδο και στα επόμενα παιχνίδια. Θα δείξουμε το ομαδικό μας πρόσωπο, αυτό που δείξαμε σε άμυνα και επίθεση σε όλη την διάρκεια της σεζόν και μας έφερε ως εδώ.

Ξεκινάμε τα πλέι οφ με αντίπαλο το Λαύριο, μία ομάδα που την έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, κανένα παιχνίδι πλέι οφ δεν μπορεί να είναι ίδιο με αγώνα κανονικής περιόδου”.

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ