30.8 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

«Γλυκοκοιτάζει» Χρύση ο ΟΦΗ

Μία κίνηση που θα ανεβάσει επίπεδο στο ρόστερ του ψάχνει ο ΟΦΗ, ο οποίος προσπαθεί να κάνει δικό του τον Αντώνη Χρύση.

Έχοντας καταφέρει να ορθοποδήσει τα τελευταία δύο χρόνια στη Γ' Εθνική, από τότε δηλαδή που αποφάσισε να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες, ο ΟΦΗ αναζητεί το επόμενο «βήμα», με την εγγύηση του Βασίλη Ράλλη στον πάγκο του. Οι κινήσεις στο μεταγραφικό «παζάρι» πορεύονται σε αυτή την κατεύθυνση και μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν έντονα την ομάδα, είναι ο Αντώνης Χρύσης.

Ο Έλληνας φόργουορντ, μετά από χρόνια εμπειρίας στις εθνικές κατηγορίες με Διαγόρα Ρόδου, Ζάκυνθο, Βόνιτσα, Ηρόδοτο, Κορωπί και Ιπποκράτη Κω, βοηθώντας τον τελευταίο στην άνοδό του στη Β' Εθνική, βρέθηκε φέτος στα IBC. Η ομάδα έφτασε μέχρι τους τελικούς της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ με τον ίδιο πρωταγωνιστή και, από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί και η στρατιωτική του θητεία, είναι έτοιμος να επιλέξει με μεγαλύτερη ευχέρεια τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο, με τον κόουτς Ράλλη να επιθυμεί να αξιοποιήσει τις «πλούσιες» ικανότητές του, με δυνατότητα να αγωνιστεί από το «2» έως το «4», ανεβάζοντας επίπεδο στο σύνολό του, που είχε πραγματοποιήσει άλλωστε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο στο 2ο όμιλο της περασμένης Γ' Εθνικής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ