23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Γλυκοκοιτάζει» Τσαπρούνη το Ληξούρι

Τον Κώστα Τσαπρούνη έχει βάλει ως στόχο του το Ληξούρι, επιθυμώντας με τον έμπειρο σέντερ να ενισχύσει τη ρακέτα του, αξιοποιώντας τις παραστάσεις και την ποιότητά του για την επόμενη Γ' Εθνική.

Ο ΝΕΟ Ληξουρίου συνεχίζει την αναζήτηση για τους παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ του σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την επόμενη Γ' Εθνική και ίσως ο «εκλεκτός» για την φροντ λάιν να έχει βρεθεί. Αυτός είναι ο Κώστας Τσαπρούνης, που σύμφωνα με το topikonews.gr έχει βρεθεί ψηλά στη λίστα της ομάδας και μπορεί να είναι η επόμενη κίνηση, μετά τους Δημήτρη Λαμπρόπουλο και Αλέξανδρο Σαρικά.

Ο έμπειρος σέντερ είχε αγωνιστεί πέρυσι στην Κεφαλονιά, έχοντας ηττηθεί στους τελικούς της ΕΣΚΑ-Η από το Ληξούρι, χωρίς να αποκλείεται να έρθει πια στο δικό του «στρατόπεδο». Παλιότερα, ήταν μεταξύ των παικτών που είχαν συμβάλει στο «χτίσιμο» της ΑΕΚ των δύσκολων εποχών της Β' Εθνικής, ενώ διαθέτει σπουδαίες παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες, αγωνιζόμενος σε ομάδες, όπως ο Ηλυσιακός, ο Σπόρτιγκ και ο Κάδμος.

Photo Credits: Kefalonitis.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ