20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Τιλί

Καθησυχαστικές ήταν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Κιμ Τιλί, μετά την αποχώρησή του από τη σαββατιάτικη (17/03) προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει το ομαδικό πρόγραμμα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» για τον εντός έδρας αγώνα τους με τον Κολοσσό Ρόδου που θα λάβει χώρα την Κυριακή (18/03, 17.00) στο ΣΕΦ για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο Γάλλος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία όμως ήταν «καθαρή», καθησυχάζοντας άπαντες στον Πειραιά.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να μην τον χρησιμοποιήσει το απόγευμα στο φαληρικό στάδιο απέναντι στους νησιώτες, όπως άλλωστε και το Βαγγέλη Μάντζαρη ο οποίος παραμένει κλινήρης με υψηλό πυρετό. Εκτός θα μείνουν και ο Κώστας Παπανικολάου, που ακολουθεί θεραπεία λόγω του οστικού οιδήματος κάτω πόλου δεξιάς επιγονατίδας και τενοντίτιδας επιγονατιδικού που τον ταλαιπωρεί, ο γνωστός τραυματίας Δημήτρης Αγραβάνης και οι Χόλις Τόμπσον και Κάιλ Ουίλτζερ, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα εξαιτίας του περιορισμού στον αριθμό των ξένων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ