25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κλάσεν (vid)

Στη… θέση της πήγε η καρδιά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αναφορικά με τη σοβαρότητα της κατάστασης του Όουεν Κλάσεν μετά τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι.

Ο Καναδός φόργουορντ/σέντερ χτύπησε κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Μπάμπεργκ για το «Expert Jakob Cup», αλλά σύμφωνα με τις εξετάσεις που έκανε το πρωί της Κυριακής (17/09) επί γερμανικού εδάφους φαίνεται ότι αποφεύγει τα χειρότερα, καθώς έχει υποστεί αιμάτωμα. Θα υποβληθεί, πάντως, και σε νέες εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη με την επιστροφή της αποστολής τη Δευτέρα (18/09). Δείτε, εξάλλου, την «παρακάμερα» της νίκης του «Δικεφάλου» στο Μπαϊρόιτ...

https://www.youtube.com/watch?v=_ovHkMupTf4&feature=youtu.be&a=

Στο μεταξύ, τον Αλέξη Καρυπίδη για τη φιλοξενία του το βράδυ του Σαββάτου (16/09) ευχαρίστησαν οι «ασπρόμαυροι», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εξαιρετική φιλοξενία από την ομάδα της #medibayreuth και τον καλό μας φίλο Αλέξη Καρυπίδη, ο οποίος δεξιώθηκε τις αντιπροσωπείες του #PAOKκαι της διοργανώτριας Bayreuth στο εστιατόριο του Restaurant Plaka σε μια όμορφη εκδήλωση. Μαζί και οι δύο προπονητές, ο δικός μας Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Raoul Korner πριν την σημερινή τους αναμέτρηση για την πρώτη θέση του τουρνουά. #pamepaokbasketball #paokbc #friends#hospitality #plaka_restaurant #greekfood».

https://www.instagram.com/p/BZIvlNWnW-u/?taken-by=paokbasketball



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ