19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γκριν : «Ευρωλίγκα με τη Φενέρ» (vid)

Στις προπονήσεις της Φενέρμπαχτσε έχει ενσωματωθεί ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν, ο οποίος καλείται να μπει στα «παπούτσια» του άτυχου Καναδού γκαρντ, Τάιλερ Ένις, και να βοηθήσει την πρωταθλήτρια Τουρκίας σε Ευρωλίγκα και εγχώριες υποχρεώσεις.

Ο 27χρονος Αμερικάνος γκαρντ στις δηλώσεις του δηλώνει ενθουσιασμένος με την προοπτική της Φενέρ, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, και θέλει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τη νέα του ομάδα : «Ο κόουτς είναι ο πιο πετυχημένος στην Ευρώπη. Μίλησα με τον Ουοναμέικερ και μου είπε πολύ καλά λόγια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ μαζί του. Έχω μιλήσει μαζί του και μου τόνισε πως δίνει έμφαση στην άμυνα. Πιστεύω πως με την εμπειρία που έχω από την Ευρωλίγκα θα προσαρμοστώ γρήγορα. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να μάθω γρήγορα τα συστήματα της ομάδας. Έχω έρθει για να κατακτήσουμε τίτλους», ανέφερε μιλώντας στο κανάλι του συλλόγου για να προσθέσει :

«Έκανα προπονήσεις όλο το καλοκαίρι. Μετά από λίγες μέρες διακοπών, δούλεψα με τον Βίκτορ Ολαντίπο και κάποιους άλλους φίλους μου από το ΝΒΑ», ενώ δεν έκρυψε και τον θαυμασμό του για την ισχυρή έδρα που δημιουργούν οι φίλοι της νέας τους ομάδας : «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική. Όταν είχα έρθει με τον Ολυμπιακό ένιωθα το παρκέ να τρέμει από τις φωνές. Είχαμε χάσει τότε στον τελικό και αυτό μας πλήγωσε. Ελπίζω να κατακτήσω την Ευρωλίγκα με τη Φενέρ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ