30.8 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Γκριν: Είμαι ο καλύτερος αμυντικός της ιστορίας! (vid)

Την βεβαιότητά του πως αποτελεί έναν κορυφαίο αμυντικό παίκτη εξέφρασε ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος δεν δίστασε μάλιστα να κατατάξει τον εαυτό του στην κορυφή της λίστας των καλύτερων αμυντικών της ιστορίας του NBA !

Μιλώντας στο πόντκαστ "Dubs Talk", o φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μίλησε για διάφορα θέματα σχετικά με τον ίδιο αλλά και την ομάδα του, με την συζήτηση να φτάνει στην φετινή κούρσα του βραβείου του καλύτερου αμυντικού της σεζόν. Ο Γκριν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει φυσικά και την άποψή που έχει ο ίδιος για το πόσο καλός αμυντικός είναι όταν μπει στην all-time συζήτηση.

"Εκατό τοις εκατό [ο καλύτερος]. Αυτή είναι η άποψή μου. Πιστεύω ότι βλέπω το παιχνίδι διαφορετικά σε σχέση με τους περισσότερους γιατί το βλέπω από άλλη οπτική γωνία. Νομίζω ότι όταν κοιτάς τα πράγματα που κάνουν κάποιον καλό αμυντικό βλέπεις την αντίδραση, την σκληράδα, το να μπορεί να βλέπει την εξέλιξη της φάσης πριν καν αυτή πραγματοποιηθεί και το σημαντικότερο το ριμπάουντ, ώστε να μπορέσει να τελειώσει αμυντικά μία φάση. Θεωρώ ότι είμαι καλός ριμπάουντερ."

"Γενικά, όταν κοιτάζω όλα αυτά που κάνουν έναν καλό αμυντικό, βλέπω ότι είμαι εξαιρετικός σε κάθε ένα από αυτά. Επομένως αυτό με κάνει να πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος αμυντικός στην ιστορία του NBA. Παραμένω σταθερός σε αυτήν την άποψη και θα αντιπαρατεθώ με τον καθένα για αυτό." κατέληξε ο... απόλυτα σίγουρος Ντρέιμοντ Γκριν.

O Ντρέιμοντ Γκριν έχει ψηφιστεί ως ο καλύτερος Αμυντικός της χρονιάς για τη σεζόν 2016-17, ενώ είναι τρεις φορές μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας (2015 - 2017) και δύο φορές μέλος της δεύτερης καλύτερης αμυντικής πεντάδας (2018, 2019)

https://www.youtube.com/watch?v=ZEO387WEl70



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ