16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γκριγκόνις και Μίροτιτς «μοιράστηκαν» το βραβείο του MVP

Τα δύο δυνατά φαβορί για το βραβείο του MVP της έκτης αγωνιστικής στη Εuroleague επιβεβαιώθηκαν και η διοργανώτρια αρχή μοίρασε τον τίτλο στη... μέση ανάμεσα στον Μάριους Γκριγκόνις και τον Νίκολα Μίροτιτς.

Ένα σπάνιο φαινόμενο αποφασίστηκε από τη Εuroleague για τον κορυφαίο παίκτη της εβδομάδας, με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης να μην μπορούν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στον Γκριγκόνις και τον Μίροτιτς και να καταλήγουν στην απόφαση να μοιράσουν το βραβείο.

Και οι δύο παίκτες βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό τις ομάδες τους να δραπετεύσουν με σπουδαία διπλά ενώ συγκέντρωσαν συνολικά 27 βαθμούς αξιολόγησης.

Από τη μία ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε τα πάντα πάνω στο παρκέ σημειώνοντας 25 πόντους, 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ και κανένα λάθος στην επικράτηση της Ζαλγκίρις επί της Βιλερμπάν με 85-78. Από την άλλη ο Μίροτιτς επέστρεψε δριμύτερος από τον... κορονοϊό και εκτός από τους 18 πόντους και τα 7 ριμπάουντ έκανε και το καθοριστικό κόψιμο στο τέλος, που χάρισε τη νίκη στη Μπαρτσελόνα επί της Μπασκόνια στη Βιτόρια με 72-71.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ