20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γκραντ σε Τζόρνταν: «Δεν είμαι εγώ το καρφί, ας τα βρούμε σαν άνδρες»

Στα επεισόδια του «Τhe Last Dance» ο Μάικλ Τζόρνταν στοχοποίησε τον άλλοτε συμπαίκτη του Χόρας Γκραντ, όσον αφορά την... διαρροή για το περίφημο βιβλίο «The Jordan Rules» και ο τελευταίος έδωσε την δική του απάντηση.

Ο Μάικλ Τζόρνταν μέσα από τα επεισόδια θυμήθηκε τις ένδοξες στιγμές που πέρασε με τους συμπάικτες του τη χρυσή εποχή του 90' όμως παράλληλα χαρακτήρισε τον Χόρας Γκραντ «καρφί» και υπαίτιο για την διαρροή πληροφοριών από τα αποδυτήρια των Μπουλς και ότι αποτέλεσε την βασική πηγή του βιβλίου "The Jordan Rules".

Φυσικά αυτό δεν το άφησε να πέσει... κάτω ο Χόρας Γκραντ ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήταν αυτός που διέρρευσε τις πληροφορίς για το βιβλίο: «Αυτό είναι ψέμα, ψέμα, ψέμα. Όπως έχω ξαναπει, ο M.J μου κρατάει κακία, οπότε ας τα βρούμε σαν άνδρες. Ας μιλήσουμε για αυτό το θέμα, αλλιώς να τα βρούμε με άλλο τρόπο»

Είπε αυτό το ψέμα ότι ήμουν η πηγή πίσω από το βιβλίο. Ο Σαμ και εγώ ήμασταν πάντα φίλοι και ακόμα είμαστε. Τα αποδυτήρια όμως είναι ιερά και δεν θα έλεγα ποτέ κάτι που συνέβαινε εκεί. Ο Σαμ Σμιθ είναι ρεπόρτερ οπότε είχε τουλάχιστον δύο πηγές, γιατί ο Τζόρνταν έδειξε εμένα;» ενώ συνέχισε:

«Όταν το υποτιθέμενο ντοκιμαντέρ έχει να κάνει με ένα άτομο που έχει τον τελευταίο λόγο για το τι θα μπει σε αυτό... Δεν είναι ντοκιμαντέρ! Πολλά δεν ήταν αλήθεια και όσα ήταν, αφαιρέθηκαν από το ντοκιμαντέρ. Αν βέβαια μπορείς να το αποκαλέσεις έτσι. Ο Τζόρνταν νόμιζε ότι μπορούσε να μού επιβληθεί, αλλά δυστυχώς για εκείνον, έκανε λάθος. Όποτε μού έκανε επίθεση, έκανα κι εγώ».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horace Grant calls out Jordan ?

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ