18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γκραντ αντί Τσάλμερς

Ο Τζεράι Γκραντ βρίσκεται στην Αθήνα, την Παρασκευή έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ και την Κυριακή το βράδυ θα πέσει κατ' ευθείαν στα βαθιά. Θα βρίσκεται στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία του δευτέρου γύρου στη Basket League. 

O Αμερικανός σέντερ έφτασε στη χώρα μας σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Στρασμπούρ, οπότε δεν χρειαζόταν να υποβληθεί σε λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις, ενώ είχε ήδη στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Εκείνο που χρειαζόταν να διευθετηθεί ήταν η άρση του ban, που είχε επιβάλει η FIBA για την οφειλή προς τον Μαλίκ Χέρστον. Όπως έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν, ο Μάκης Αγγελόπουλος ήρθε άμεσα σε συμφωνία με την πλευρά του Αμερικανού για διακανονισμό της οφειλής, ενημερώθηκε εγκαίρως η παγκόσμια ομοσπονδία, ήρθη η απαγόρευση και έγινε δυνατή η έκδοση του δελτίου του Γκραντ.

Στο ρόστερ της Basket League ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ θα αντικαταστήσει τον Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος επιστρέφει στο ένα παιχνίδι την εβδομάδα, καθώς θα παίζει και πάλι μόνο στο Basketball Champions League. Είναι μια μικρή έκπληξη αυτό, δεδομένου ότι ο Παπαθεοδώρου είχε φανεί πως άρχιζε να τον εμπιστεύεται περισσότερο, όμως όλα δείχνουν πλέον πως θα επιμείνει στον Κέντρικ Ρέι, εκτιμώντας ότι η παρουσία του Σαντ Ρος στη θέση του πόιντ γκαρντ καλύπτει τις ανάγκες της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ