16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γκρίφιν: «Είμαι έτοιμος και ενθουσιασμένος»

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Basket League απέναντι στο Λαύριο, και μιλώντας για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, ο Μάλκολμ Γκρίφιν εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την νέα σεζόν!

Μιλώντας στην επίσημηση ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Αμερικανός άσος του "Δικεφάλου του Βορρά" δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή όχι απλώς του ίδιου στο γήπεδο, αλλά την επιστροφή του σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, το οποίο έλειψε από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

«Excitement! Αυτή είναι η μοναδική λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω το πώς ακριβώς αισθάνομαι», είπε ο Griffin και εξήγησε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε στη δράση, είμαι χαρούμενος που θα υπάρχει και πάλι κόσμος στο γήπεδο και σε αυτό το γήπεδο θα τους δω για πρώτη φορά να είναι στο πλευρό μου. Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινά η νέα σεζόν με ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας. Πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ ωραία ημέρα αυτό το Σάββατο».

Ο Αμερικανός γκαρντ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο ΠΑΟΚ mateco θα είναι έτοιμος και όπως εξήγησε: «Είμαι έτοιμος. Όλοι μας πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Κάναμε προετοιμασία όλοι μαζί, παίξαμε φιλικά παιχνίδια, αρκετοί από εμάς ήμασταν εδώ και πέρσι, γνωριζόμασταν από παλιά έστω και σε άλλες ομάδες, έχουμε συνεργαστεί ξανά με τον κόουτς. Υπάρχουν μερικά νέα πρόσωπα, αλλά νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά».

Ο ΠΑΟΚ mateco μπαίνει από την αρχή στα βαθιά, με συνεχόμενους αγώνες ανά τρεις ημέρες στο ξεκίνημα της νέας σεζόν κι αυτό είναι ένα θέμα που μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας. Ωστόσο, ο Malcolm Griffin λέει χαρακτηριστικά: «Όλοι οι παίκτες έχουν σαν όνειρο να παίξουν στο ΝΒΑ και υπό μία έννοια, αυτή είναι μία διαδικασία που μοιάζει με ότι συμβαίνει εκεί. Δεν είμαστε στο ΝΒΑ, αλλά έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, συνεχόμενους αγώνες και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Διαδοχικά παιχνίδια, με ελάχιστο χρόνο ανάμεσά τους. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσουμε ψυχολογικά. Έτοιμοι για κάθε παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια σε αυτές τις δύο εβδομάδες. Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ