18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γκρίφιν: «Ήρθα για το πρωτάθλημα στους Νετς»

O Mπλέικ Γκρίφιν αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Νετς και ο Αμερικανός παίκτης μίλησε για την νέα πρόκληση στην καριέρα του, για τον Στιβ Νας, για τους Πίστονς αλλά και για την επανασύνδεσή του με τον Ντι Άντρε Τζόρνταν.

Οι Μπρούκλιν Νετς κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και πλέον έχουν φτιάξει την δική τους Dream Team έχοντας στην... φαρέτρα τους τους Ίρβινγκ, Ντουράντ και Χάρντεν και Ντι Άντρε Τζόρνταν, όπου με τον τελευταίο ο Μπλέικ Γκρίφιν μεγαλούργησαν στους Κλίπερς τα προηγούμενα χρόνια.

Ο πρώην παίκτης των Πίστονς μίλησε στο Bleacher Report και αρχικά υποστήριξε: «Το θέλω πολύ. Θέλω πολύ ένα πρωτάθλημα και γι'αυτό επέλεξα τους Νετς. Έχουν μία εξαιρετική ομάδα, σέβομαι πολύ τον Στιβ Νας και θεωρώ πως έχουμε μία πολύ καλή ευκαιρία μπροστά μας. Έχουν ανάγκη για πάουερ φόργουορντ. Σεβόμουν όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα. Ήταν μία δύσκολη απόφαση και ήθελα να πάω σε μία ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά τις καλές του σχέσεις με τον Ντι Άντρε Τζόρνταν είπε: «Έπαιξε σίγουρα το ρόλο του ότι υπήρχε στην ομάδα ο Τζόρνταν και πάντα είναι πιο εύκολο όταν υπάρχει ένα πρόσωπο που το γνωρίζεις καλά» ενώ παράλληλα θυμήθηκε την πιο έντονη στιγμή του στους Κλίπερς: «Όταν συνέβη όλο το χάος με τον Ντόναλντ Στέρλινγκ και παίζαμε νομίζω με τους Ουόριορς στο Game 5. όταν βγήκαμε από τα αποδυτήρια όλοι φορούσαν μαύρες φανέλες. Αυτή η στιγμή ήταν πραγματικά ξεχωριστή και συνεχίσαμε να κερδίζουμε αυτή την σειρά. Στο τέλος της ημέρας δεν νιώθαμε ότι βγαίναμε να παίξουμε για αυτόν τον τύπο. Δεν θα μποϊκοτάραμε τον αγώνα».

Στο τέλος στάθηκε στα ινδάλματά του: «Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν ο αγαπημένος μου όσο μεγάλωνα, ενώ ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Βινς Κάρτερ. Επίσης λίγο πιο μεγάλος θαύμαζα και τους Λεμπρόν και Κόμπε». Η συζήτηση έπλεξε και το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν ρωτήθυκε για τους παίκτες που θέλει να μαρκάρει: «Τους καλύτερους στην θέση μου. Γιάννης και Ντέιβις είναι πάντα μία πρόκληση να τους αντιμετωπίσω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ