19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Γκρίζλις: Σερί με Μοράντ (vids)

Ο Τζα Μοράντ πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση και στο «Rocket Mortgage FieldHouse» κι οδήγησε τους Μέμφις Γκρίζλις στη νίκη με 110-106 επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Το σερί τους στις έξι νίκες αύξησαν οι «αρκούδες», με τον 22άχρονο γκαρντ να βάζει καθοριστικά καλάθια στο φινάλε και να τελειώνει με 26π., τους έξι εκ των οποίων στα τελευταία 36’’, πέντε ριμπάουντ, έξι ασίστ, δύο κλεψίματα και ισάριθμα κοψίματα. Ο Τζάρεν Τζάκσον Τζ. είχε άλλους 22π., ο Μπράντον Κλαρκ 13π. και εννέα ριμπάουντ, ο Ντέσμοντ Μπέιν 11π., πέντε ριμπάουντ και εφτά ασίστ και ο Στίβεν Άνταμς 7π. και έντεκα ριμπάουντ.

Ο Ντάριους Γκάρλαντ με 27π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, έχοντας και δέκα ριμπάουντ. «Διπλός» ήταν και ο Τζάρετ Άλεν με 22π. και δώδεκα ριμπάουντ, όπως και ο Κέβιν Λοβ με 18π. και δέκα ριμπάουντ. Ο Ίβαν Μόμπλεϊ συνείσφερε 17π. και οκτώ ριμπάουντ και ο Λάουρι Μαρκάνεν 13π., έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ, αλλά οι εκπρόσωποι του Οχάιο δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα, τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ