16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γκρέιντζερ: «Το λογικό είναι να σταματήσουν όλες οι διοργανώσεις»

O Tζέισον Γκρέιντζερ ήταν από τους μεγάλους άτυχους της φετινής αγωνιστικής χρονιάς με τον σοβαρό του τραυματισμό να τον αφήνει εκτός καθ' όλη τη διάρκεια τη σεζόν αλλά δείχνει πανέτοιμος για την μεγάλη του επιστροφή σύντομα εφόσον το επιτρέψει ο κορονοϊός.

Ο γκαρντ της Μπασκόνια δεν ενίσχυσε φέτος τους Βάσκους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω τραυματισμού αλλά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον EJ Ρόουλαντ αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του:

«Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα, προπονούμαι δύο και τρεις φορές καθημερινά και ελπίζω μέσα έναν μήνα, το πολύ δύο, να είμαι σε θέση να επιστρέψω. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι κάθε μέρα ξεχωριστά. Δεν έχω στο μυαλό μου την ακριβή ημερομηνία της επιστροφής μου, αλλά νιώθω πολύ καλά» ενώ στη συνέχεια μίλησε για το μέλλον των διοργανώσεων:

«Αν το δω εγωιστικά, θέλω να παίξω, επειδή ήμουν τραυματίας όλη τη σεζόν. Αλλά, αν το σκεφτούμε συλλογικά και από άλλη οπτική γωνία, θα πρέπει να σταματήσουν όλα. Μπορεί να παίξουμε Ιούνιο ή Ιούλιο, αλλά αυτό το πρόβλημα δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Γι’ αυτό, θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, να το αντιμετωπίζουμε σοβαρά και να το λύσουμε το συντομότερο δυνατό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ