19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γκρέιντζερ: «Θέλω να παίξω στην Euroleague»

Πολλά σκπαμπανεβάσματα είχε αυτή η χρονιά για τον Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρώτη κιόλας αγωνιστική της ACB. Η πανδημία ήρθε και «τρέναρε» την ολοκλήρωση της σεζόν στην Ισπανία, δίνοντας χρόνο στον 31χρονο Ουργουανό γκαρντ, να επανέλθει και να προλάβει να χαρεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Μπασκόνια, έχοντας βάλει και αυτός το λιθαράκι του. Μερικές μόλις αργότερα, ωστώσο, έμεινε χωρίς μπασκετική στέγη και τώρα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, τόνισε ότι επιθυμία του είναι να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της Euroleague, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν εξετάζει σοβαρά και τις υπόλοιπες εναλλακτικες. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ήρθα στην ομάδα αυτά τα τρία χρόνια για να παίξω έναν σημαντικό ρόλο, αλλά δεν ήμουν αρκετά τυχερός να το κάνω επειδή είχα σοβαρούς τραυματισμούς και δεν μπόρεσα να αναρρώσω πλήρως. Κρατάω λίγη δύναμη ακόμα για να δείξω ότι μπορώ να βρεθώ στο υψηλότερο επίπεδο. Ευτυχώς τώρα νιώθω πολύ καλά. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Έχω μάθει πολλά αυτά τα τρία χρόνια  και πνευματικά εστιάζω στο να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα. 

Mετά από τρία χρόνια θεωρώ ότι έκλεισε ένας κύκλος στη Βιτόρια και ήταν η στιγμή να ανοίξει η πόρτα και να περάσω σε κάτι άλλο. 

Ψάχνω για την επόμενη περιπέτεια και νιώθω ξανά παίκτης. Δουλεύω σκληρά και περιμένω να δω που θα παίζω τη νέα σεζόν. Θα γνωρίζω σε λίγες μέρες. 

Θέλω να συνεχίσω να ανταγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και έχω κάθε πόρτα ανοιχτή. Υπάρχουν κάποιες προοπτικές από την Ισπανία και από το εξωτερικό και σύντομα θα πάρω την απόφαση που είναι καλύτερη για μένα και την οικογένειά μου. Θέλω να παίξω στην Euroleague και στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε χρόνο είναι πιο ανταγωνιστική και είναι καλύτερη για τους παίκτες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ