26.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Γκούντουριτς: “Όλοι πιστεύουν ότι μπορούν να νικήσουν τις ΗΠΑ”

Ο Μάρκο Γκούντουριτς δεν έχει καμία αμφιβολία ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, παρά το ότι πολλοί καλοί παίκτες από πολλές ομάδες απουσιάζουν για διάφορους λόγους.

"Νομίζετε ότι ο ανταγωνισμός δεν είναι μεγάλος; Εγώ νομίζω πως θα γίνει ένα από τα πιο αμφίρροπα τουρνουά που έχουν γίνει ποτέ", δήλωσε σε Σέρβους δημοσιογράφους. Και πρόσθεσε:

"Υπάρχουν πολλές ισοδύναμες ομάδες, αν και οι ΗΠΑ, παρά τις απουσίες της, εξακολουθεί να είναι η πιο δυνατή και ασφαλώς αποτελεί το φαβορί. Αλλά κάθε άλλη εθνική ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να νικήσει τους Αμερικανούς. Πολλές ομάδες έχουν τρεις ή τέσσερις παίκτες από το ΝΒΑ η καθεμιά, οπότε δεν συμφωνώ ότι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι λιγότερο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα".

Ο γκαρντ της Φενερμπαχτσέ δεν κρύφτηκε όσον αφορά το στόχο της Σερβίας: "Ένα μετάλλιο αποτελεί πάντα στόχο μας, αλλά αυτό που εύχομαι τώρα είναι στο τέλος να επιστρέψουμε όλοι υγιείς. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Από εκεί και πέρα θα ακούσουμε πολλά πράγματα από πολλούς όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ