25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Γκος: “Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση”

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος ήταν αυτός που μίλησε εκ μέρους των παικτών στη Media Day του Ολυμπιακού για την αυριανή (17/1, 21.00) αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

"Είναι πολυ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Χαιρόμαστε που παίζουμε στην έδρα μας. Θα πρέπει να παίξουμε όσο πιο σκληρά γίνεται για να πάρουμε τη νίκη. Είναι πάντα πολύ σημαντικό να έχεις καλή έδρα. Παίρνουμε από την ενέργεια του κόσμου και είναι ένα πολύ σηματικό παιχνίδι".

Ο Γκος χαίρεται όπως τόνισε την παρουσία του κόσμου και πρόσθεσε πως "είναι ο δεύτερος χρόνος μου στην Ευρώπη και νομίζω είναι ένα από τα καλύτερα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο κόσμος!"

Όσο για το γεγονός ότι Ντέιβιντ Μπλατ τον εμπιστεύεται συχνά πυκνά στο τέλος των αγώνων τόνισε: "Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Ως ομάδα είμαστε σε καλή θέση και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κινούμαστε στη σωστή κατευθυνση. Νομίζω πως είναι σημαντικό για οποιονδήποτε να παίρνει τη σωστή απόφαση στα κρίσιμα σημαία. Αν με εμπιστεύεται θα κάνω το καλύτερο για να πάρω τη σωστή απόφαση για την ομάδα".

Ο Γκος ρωτήθηκε και για τον Αλεξέι Σβεντ: "Δεν είναι εύκολο. Έχουν πολύ ταλέντο έτσι κι αλλιώς, απλά παίζουν διαφορετικό μπάσκετ. Όχι καλύτερο ή χειρότερο, απλά διαφορετικό. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ