20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γκοργκόλης: «Από τα καλύτερα παιχνίδια μας»

Εξαιρετικός ήταν ο Έσπερος ΑΟΠΑ στο πατρινό ντέρμπι με το Γλαύκο στο κλειστό της Παναγιάς Αλεξιώτισσας, αν και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, με τον προπονητή τους Σπύρο Γκοργκόλη όμως να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του. Εξάλλου, όπως τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Η δική μας ομάδα έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια. Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα μας με αυτήν της περασμένης εβδομάδας».

Στόχος του Έσπερου ΑΟΠΑ παραμένει η σωτηρία, σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος συμπλήρωσε: «Έλεγα όταν είχαμε τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ότι θέλουμε 7-8 νίκες ακόμα για την παραμονή, το επαναλαμβάνω και τώρα. Πλέον, κοιτάζουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια με την Αγία Παρασκευή και την Ακράτα, στα οποία θέλουμε να νικήσουμε. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, γιατί υπάρχει μια απογοήτευση κι αυτό είναι λογικό. Θεωρώ ότι γρήγορα θα ξεπεράσουμε αυτή την απογοήτευση και η ομάδα θα είναι όπως πρέπει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ