30.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Γκομπέρ: «Η εθνική ομάδα είναι τόσο σημαντική όσο οι τελικοί του ΝΒΑ για μένα»

Ο Ρούντι Γκομπέρ θα δώσει το παρόν με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, το οποίο κάνει τζάμπολ στις 31 Αυγούστου. Ο Γάλλος σέντερ έκανε τις πρώτες του δηλώσει ενόψει του Mundobasket και δεν δίστασε να παρομοιάσει τις υποχρεώσεις του στην Γαλλία με τους τελικούς του ΝΒΑ. Από τις δηλώσεις του είναι εμφανές ότι το κίνητρό του είναι πολύ μεγάλο, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσία του στους «τρικολόρ» είναι εξίσου σημαντική με έναν τελικό NBA.

Αναφορικά με το κίνητρο που έχει έτσι ώστε να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας τόνισε: «Έχω μεγάλο κίνητρο. Έχω κίνητρο να προσπαθήσω να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο. Και είμαι χαρούμενος που γύρισα στους φίλους μου, είναι όλοι εδώ, το σταφ, η εθνική. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην εθνική ομάδα».

Για τις δυνατότητες της Γαλλίας για διάκριση στο προσεχές τουρνουά σημείωσε: «Έχουμε απεριόριστες δυνατότητες. Πραγματικά δεν βλέπω για εμάς. Έχουμε ταλέντο σε κάθε θέση, εμπειρία και νεανικότητα. Είναι στο χέρι μας να είμαστε σοβαροί και να προετοιμαστούμε καλά».

Τέλος για την σημασία της Εθνικής ομάδας δήλωσε: Η εθνική ομάδα είναι τόσο σημαντική όσο οι τελικοί του ΝΒΑ για μένα, ακόμα και αν όλοι ξέρουν πως το ΝΒΑ μας πληρώνει. Αλλά ζω για τον ανταγωνισμό, ειδικά όταν είμαι σε ένα γκρουπ παικτών που απολαμβάνω να είμαι μαζί τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ