21.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκλαντίρ στο Basketa.gr: «Θέλουμε τον τίτλο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος»

Η συγκεντρωμένη Μονακό θριάμβευσε απέναντι στη Λούντβιγκσμπουργκ, στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, και τώρα θα τα παίξει όλα για όλα στον τελικό της Κυριακής (06/05, 20.30) στο ΟΑΚΑ κόντρα στο νικητή του ΑΕΚ-Μούρθια.

Ο Σεργκέι Γκλαντίρ, μιλώντας στο Basketa.gr μετά το θρίαμβό τους απέναντι στους Γερμανούς, εξήγησε πως το «κλειδί» για την άνετη επικράτησή τους -σε έναν δύσκολο αγώνα- ήταν τα υψηλά επίπεδα συγκέντρωσής τους και στα σαράντα λεπτά του ημιτελικού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο 29χρονος γκαρντ:«Δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι, αν και το ότι κερδίσαμε με τόσους πόντους διαφορά δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία ούτε σημαίνει πως ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Ήταν δύσκολος ο αγώνας και η Λούντβιγκσμπουργκ ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Περιμέναμε πως θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι κι είχαμε προετοιμαστεί για αυτό. Έτσι εξελίχθηκε μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο. Tο "κλειδί" για τη μεγάλη νίκη μας ήταν η συγκέντρωσή μας. Διατηρήσαμε το ρυθμό μας και δεν αφήσαμε τον αντίπαλό μας να κάνει το παιχνίδι του. Αυτό ήταν το σημαντικότερο».

Για το εάν με αυτή την εμφάνισή της η Μονακό έστειλε… μήνυμα εν όψει του τελικού, δείχνοντας τους υψηλούς στόχους της που φθάνουν μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου, ο Ουκρανός απέφυγε τα μεγάλα λόγια: «Δεν έχουμε κάτσει να σκεφτούμε τον τελικό. Δεν έχω δει τις υπόλοιπες ομάδες και δεν μπορώ να σου πω ποια μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει, πρώτα, να αποφορτιστούμε και θα σκεφτούμε μετά τον τελικό. Σίγουρα, θέλουμε να κερδίζουμε σε όλους τους αγώνες μας είτε πρόκειται για έναν τελικό είτε για ένα απλό ματς. Αυτός είναι πάντα ο στόχος μας. Θέλουμε ακόμα μία νίκη για να πάρουμε τον τίτλο, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ