15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γκιστ ο 3ος “1500άρης”

Ο Τζέιμς Γκιστ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μέσα από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μιλάνο κι ας μην ήταν αυτή αρκετή για να οδηγήσει τους “πράσινους” στη νίκη. Ο Αμερικανός έφτασε για 5η φορά στις 14 αγωνιστικές της Ευρωλίγκας σε διψήφιο αριθμό πόντων έχοντας 12 και με αυτούς μπήκε σε ένα “κλειστό κλαμπ” παικτών του “τριφυλλιού”.

 


Με τους 12 πόντους του ο Γκιστ έγινε ο 3ος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού που ξεπέρασε τους 1.500 πόντους στη διοργάνωση φορώντας τα πράσινα. Πριν από τον Γκιστ, το συγκεκριμένο “φράγμα” έσπασαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Μάικ Μπατίστ ενώ σύντομα θα μπει σε αυτό το “κλαμπ” και ο Νικ Καλάθης αφού απέχει πια δύο πόντους από τους 1.500.

 


Ο διεθνής γκαρντ όμως έφτασε σήμερα σε ένα άλλο ξεχωριστό επίτευγμα. Ευστοχώντας μία φορά στα τρία τρίποντα που επιχείρησε και φτάνοντας τα 125 στη διοργάνωση, μπήκε στην πρώτη πεντάδα των παικτών του Παναθηναϊκού με τα περισσότερα τρίποντα στην Ευρωλίγκα αφού ξεπέρασε τον Κέι Σι Ρίβερς που είχε 124 στην προηγούμενη διετία.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ