26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκιστ: «Δεν ήμουν σίγουρος εάν θα παίξω ξανά»

Ευλογημένος που εξακολουθεί να παίζει μπάσκετ δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος θυμήθηκε τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό πόδι.

Ο 31χρονος φόργουορντ πέρασε πέρυσι την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκαταστήσει το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα (απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός). Ένα χρόνο μετά δεν ξέχασε τα όσα βίωσε και με μήνυμά του στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν να επιστρέψει στα παρκέ. Δεν έλειψε και το σχόλιο για τον «καυτό» Καλάθη.

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, δεν ήμουν σίγουρος εάν θα μπορέσω να παίξω ξανά μπάσκετ. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έπρεπε να αντιμετωπίσω στην καριέρα μου. Ευλογημένος από το Θεό και με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου, του γιατρού Μπράχαμ από το NYC και των γυμναστών του Παναθηναϊκού, Νίκου και Γιάννη, ήμουν σε θέση να παλέψω και να επιστρέψω στο παιχνίδι που αγαπώ τόσο πολύ. Υπέροχη νίκη χθες, ο Καλάθης ήταν... φωτιά!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Αμερικανός.

https://www.instagram.com/p/Bbl8G01HoBY/?taken-by=gistopoulous14



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ