23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γκιλ: “Ο Χάνικατ μας έφερε πιο κοντά”

Ο Άντονι Γκιλ της Χίμκι είναι ένας από τους παίκτες που θα blogάρει φέτος στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. Και στο πρώτο του blog έκανε μια αναφορά στον αδικοχαμένο συμπαίκτη του, Τάιλερ Χάνικατ, ο οποίος, ως γνωστόν, αυτοκτόνησε στις αρχές του περασμένου Ιουλίου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. 

Ο Γκιλ αναφέρθηκε στην κοινωνική δράση που έχει αναπτύξει στη Μόσχα και τότε ήταν που θυμήθηκε τον Χάνικατ. Και έγραψε: 

"Βιώνουμε μία περίεργη κατάσταση στην Χίμκι λόγω αυτού που έγινε με τον Τάιλερ. Για εμένα, το σημαντικότερο είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε φέτος και εγώ να γίνω ο καλύτερος συμπαίκτης που μπορώ. Θέλω να έχω καλή σχέση με όλους και να σιγουρευτώ ότι εμπλέκομαι στις ζωές τους. Θέλω να ξέρουν ότι έχουν κάποιον στον οποίο μπορούν να πάνε να μιλήσουν αν χρειαστεί, σαν να είμαστε οικογένεια.

Αυτό που έγινε με τον Τάιλερ μας "χτύπησε" όλους και μας έφερε πιο κοντά. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι πάνω από το μπάσκετ. Είναι η ζωή. Πρέπει να είμαστε σαν οικογένεια. Κανείς δεν περίμενε να γίνει αυτό. Ήμουν ο συγκάτοικός του στα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν είδα ποτέ κάτι ύποπτο. Είναι δύσκολο για κάποιους ανθρώπους να ζουν σε ξένες χώρες και κουλτούρες όταν δεν έχουν την ικανότητα να προσαρμοστούν σωστά. Νομίζω ότι όλα αυτά του πρόσθεσαν πίεση, δυστυχώς και κατέληξε να γίνει ό,τι έγινε. Ο Τάιλερ ήταν μεγάλο μέρος της ομάδας. Η ενέργειά του και ο χαρακτήρας του μας έφερε πολλά. Θα τον θυμόμαστε πάντα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ