20.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γκιλμπόα-Χολόν: “Μπαλάκι” ο ημιτελικός

Μύλος έχει γίνει με τη σειρά ημιτελικών του πρωταθλήματος Ισραήλ ανάμεσα στη Χάποελ Χολόν και την Γκαλίλ Γκιλμπόα. Ουδείς ξέρει πότε θα γίνουν οι αγώνες ή έστω που θα γίνουν οι αγώνες και η Μακάμπι Τελ Αβίβ απλά περιμένει και παρακολουθεί τις εξελίξεις, ώστε να δει με ποιον θα παίξει, που  και πότε.

Η Γκαλίλ Γκιλμπόα είχε νικήσει 74-72 στον πρώτο αγώνα. Στον δεύτερο αγώνα, πριν αυτός ολοκληρωθεί το ρεύμα έπεσε και την ώρα που η Γκιλμπόα βρισκόταν στο +5 (60-55) με επτά λεπτά να απομένουν. Το ρεύμα έκανε 50' για να αποκατασταθεί και η ομάδα του Στέφανου Δέδα αρνήθηκε να ξαναβγεί στο παρκέ. Το φύλλο αγώνα έκλεισε δίνοντας τη νίκη στους γηπεδούχους που έκαναν με αυτόν τον τρόπο το 2-0. Η Χολόν όμως έκανε ένσταση και σήμερα δικαιώθηκε.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα, αλλά η Γκιλμπόα απλά αρνήθηκε να αγωνιστεί, καθώς η αστυνομία, μετά από όσα έγιναν με ένα θέμα που αφορά το ρεύμα, έχει βάλει λουκέτο στο γήπεδο. Το παιχνίδι ορίστηκε για αύριο το βράδυ στις 21.00 στο Τελ Αβίβ, αλλά η Γκιλμπόα αρνήθηκε να πάει και στο Τελ Αβίβ. Έτσι η νέα έδρα είναι πλέον η Χάιφα και όλοι περιμένουν αν αυτό το παιχνίδι-γιοφύρι της Άρτας τελικά θα διεξαχθεί όντως αύριο (12/6, 21.00).

Το θέμα είναι πως όλα αυτά καθυστερούν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος όπως είναι λογικό. Αν χρειαστεί τρίτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει στις 14 Ιουνίου και την αμέσως επόμενη μέρα είναι προγραμματισμένος ο πρώτος τελικός. Ο δεύτερος θα γίνει στις 17 Ιουνίου και ο τρίτος στις 18!

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ