24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γκετσεβίτσιους: «Το χρέος υπάρχει πριν την πανδημία»

Tα παράπονά του από την οικονομική ασυνέπεια που έδειξε απέναντι του ο Άρης, εξέφρασε σε συνέντευξή στο λιθουανικό "lrt.li", ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να καταφύγει κάποια στιγμή στη FIBA, προκειμένου να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του, αν δει ότι η κατάσταση δεν μπορεί να διευθετηθεί αλλιώς. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 32χρονος Λιθουανός γκαρτντ αναφορικά με το ζήτημα:

«Το κλαμπ είχε προβλήματα καθώς υπήρξε αλλαγή στους προέδρους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν τη διάθεση να επικοινωνήσουν και να εξηγήσουν τι θα κάνουν. Το χρέος υπάρχει πριν την πανδημία και δεν ξέρω πώς θα μπορέσουν να λύσουν το πρόβλημα. Όταν ένα κλαμπ δεν πληρώνει τους παίκτες του από τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, προφανώς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις (ως δικαιολογία) την πανδημία. 

Δεν μπορώ να πάω στο δικαστήριο γιατί πρέπει να περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο. Πρέπει να περιμένουμε τη FIBA και κυρίως, το πώς θα λειτουργήσουν τα κλαμπ με τουθς παίκτες. Στο παρελθόν είχα αποταθεί στα δικαστήρια, ξέρω ότι θέλει χρόνο. Οπότε θα περιμένω. Μακάρι να έρθουμε σε συμφωνία αλλά δεν το βλέπω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ