21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γκεραρντίνι: «Ταπεινοί και πεινασμένοι»

 Μια νέα εποχή ξεκινάει στη Φενέρμπαχτσε μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο της ομάδας, αλλά και μετά την φυγή μερικών εκ των πρωταγωνιστών του τουρκικού συλλόγου, όπως οι Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Νίκολα Κάλινιτς (Βαλένθια), Τζίτζι Ντατόμε (Αρμάνι Μιλάνο).

Στο πόστο του παρέμεινε, ωστόσο, ο general manager της ομάδας, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, ο οποίος μίλησε για την  επόμενη μέρα της Φενέρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Eurodevotion».

Ο Ιταλός αρχικά ανέφερε: «Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον Ζέλικο και με παίκτες που έγραψαν ιστορία στο κλαμπ». 

Για τη συμφωνία με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, είπε: «Δεν ήταν εύκολο να τον πείσουμε, αλλά ήταν αμέσως ανοικτός προς το περιβάλλον της Φενέρ. Δεν ήταν εύκολες διαπραγματεύσεις, μιλήσαμε πολλές φορές. Εμείς θέλαμε να συμφωνήσουμε γιατί ξέραμε ότι συνδεέται με τον Ομπράντοβιτς, ήταν βοηθός του πριν το ταξίδι του στις ΗΠΑ. Θεωρώ ότι ο Κοκόσκοφ είναι η καλύτερη επιλογή για να προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να βρούμε άλλον Ομπράντοβιτς, ο Ζέλικο είναι ξεχωριστός. Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι».

Τέλος, σημείωσε για τις μεταγραφές: «Στόχος μας ήταν να βελτιώσουμε την αθλητικότητα και να προσθέσουμε κάποια αμυντικά στοιχεία, ψάχνοντας παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε τουλάχιστον δύο ρόλους. Εστιάσαμε επίσης στο κίνητρο και την δίψα για το υψηλότερο επίπεδο. Θα το δούμε και στο γήπεδο, αλλά πλέον το μότο μας είναι "Ταπεινοί και πεινασμένοι"».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ