22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γκασόλ : «Mέρα με τη μέρα καλύτερος!» (vid)

Για την επιστροφή του στην Βαρκελώνη, την Ευρωλίγκα αλλά και το ζευγάρι με τη Ζενίτ, μίλησε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα ο Πάου Γκασόλ, ο οποίος εφιστά την προσοχή στην φορμαρισμένη ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Ο θρύλος των Μπλαουγκράνα και του ισπανικού μπάσκετ σχολίασε την κατάστασή του κατά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και την Ευρωλίγκα, ενώ φυσικά δεν μπορούσε να μην μιλήσει για την Ζενίτ, και τους κινδύνους που κρύβει το ζευγάρι αυτό για την Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι τελείωσε τη σεζόν στη πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας και είναι το μεγάλο φαβορί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός ψηλός των Μπλαουγκράνα για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος:

"Τα συναισθήματα γίνονται καλύτερα μέρα με τη μέρα. Είχα πολύ καιρό που απείχα από τα γήπεδα και έπρεπε να κάνω υπομονή. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος με το πως έχουν πάει τα πράγματα. Κάθε ημέρα εγώ πρέπει να γίνομαι καλύτερος, αλλά και να προσέχω, γνωρίζοντας το τι έχω, το τι μπορώ να αποκτήσω και τι δεν μπορώ, γιατί το κορμί μου έχει χάσει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια."

Για την Ευρωλίγκα:

"Είμαι πολύ κοντά στην Ευρωλίγκα, την παρακολουθούσα. Έχει ένα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και η Μπαρτσελόνα είναι σε ένα πολυ υψηλό επίπεδο και μπορούμε πλέον να το δείξουμε. Η συγκέντρωση και η ένταση θα πρέπει να είναι η υψηλότερη βέβαια. Τώρα ξεκίνησαν τα σημαντικά παιχνίδια και μακάρι να πάμε στο Final 4, μαζί με τις άλλες τρεις καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες"

Για την φάση των νοκ άουτ και τη Ζενίτ:

"Πρέπει να σκεφτούμε ότι η έδρα αυτή τη στιγμή έχει μικρότερη σημασία, λόγω των συνθηκών. Όμως, η ομάδα πάλεψε για αυτό το δικαίωμα, ακόμα και έτσι και πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Στην Αγία Πετρούπολη από την άλλη θα έχει κόσμο. Δεν έχουμε συνηθίσει την παρουσία του κόσμου φέτος, αλλά και πάλι, όπως είπα πρώτα θα παλέψουμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια στη Βαρκελώνη και μετά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα εκτός έδρας."

"Η Ζενίτ είναι μία ομάδα επικίνδυνη, με καλούς παίκτες και σε φόρμα. Έχει έναν μεγάλο προπονητή, τον Τσάβι Πασκουάλ, και για αυτό είναι σημαντικό να έχουμε ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι μας. Πρέπει να νιώθουμε ότι μπορούν να μας κερδίσουν κάθε στιγμή.

Ο Πάνγκος είναι ο φορμαρισμένος παίκτης τους. Πρέπει να τον αφήσουμε εκτός ρυθμού και να μην μπορέσει να ηγηθεί της ομάδας τους. Πρέπει άλλοι παίκτες της ομάδας να πάρουν το βάρος, γιατί έχει κάνει μία φανταστική σεζόν και δεν πρέπει να εξελιχθεί σε παράγοντας για το παιχνίδι της Ζενίτ σε αυτή τη σειρά."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ