22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκασόλ: «Να κερδίσουμε το Ευρωμπάσκετ για τον Σέρχιο»

Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2017 θέλει με την Εθνική Ισπανίας ο Πάου Γκασόλ, προκειμένου να το αφιερώσει στο Σέρχιο Γιουλ.

Ο 37χρονος φόργουορντ των Σαν Αντόνιο Σπερς αναφέρθηκε στον άτυχο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει όχι μόνο το μεγάλο «ραντεβού» του καλοκαιριού, αλλά ολόκληρη τη νέα σεζόν. «Ήταν ένα ψυχολογικό πλήγμα για την ομάδα. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και συμπαίκτης. Θα είναι δύσκολο να καλύψουμε το κενό του, αλλά θα πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε και να προσπαθήσουμε», ανέφερε αρχικά ο Πάου Γκασόλ, για να προσθέσει: «Μακάρι να κερδίσουμε το Ευρωμπάσκετ και να το αφιερώσουμε στο Σέρχιο. Θα πάμε βήμα βήμα. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και το σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε σωστά για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Ρωτήθηκε και για το εάν θεωρεί πως οι Ίβηρες είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίου, όπως δήλωσε πρόσφατα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σέρτζιο Σκαριόλο, κι απάντησε: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία συζήτησης για φαβορί, γιατί στο τέλος φαβορί είναι η ομάδα που παίζει καλύτερα στα επίσημα ματς και κερδίζει τα κρίσιμα παιχνίδια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ