31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκασόλ: «Η επιστροφή μου δεν ήταν σίγουρη» (vids)

Με αφορμή των Final Four της Κολωνίας, ο Πάου Γκασόλ παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανική Marca. Ο Ισπανός σέντερ που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα απο δύο χρόνια απουσίας για χάρη της Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε πως υπήρξαν στιγμές που η επιστροφή του δεν έμοιαζε τόσο βέβαιη.

Μεταξύ άλλων ο Γκασόλ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, για την Μπαρτσελόνα και την συμμετοχή στο Final Four, ενώ έκανε και λόγο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αναφορικά με την επιστροφή του: «Με όλη την προετοιμασία που έκανα για σχεδόν δύο χρόνια ή και παραπάνω, στόχος ήταν η επιστροφή μου στη δράση. Υπήρξαν στιγμές που αυτή δεν ήταν σίγουρη».

Για την Μπαρτσελόνα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ήμουν πολύ τυχερός που επέστρεψα στην Μπαρτσελόνα, στην ομάδα που γεννήθηκα σαν παίκτης και εκεί όπου πήρα μεγάλες ευκαιρίες και εκεί που δίνεται η ευκαιρία τώρα να παλέψω για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς. Η προετοιμασία θα δείξει πως θα πάει».

Σχετικά με το Final Four: «Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο Final Four, στο να τελειώσω τη σεζον όσο το δυνατόν πιο καλά. Μετά τη σεζόν θα δούμε τι θα γίνει. Άμα αυτό είναι η προετοιμασία για το Τόκιο, θα είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ό,τι είναι να έρθει την επόμενη σεζόν, θα έρθει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ