24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκασόλ: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε το χρυσό»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Πάου Γκασόλ, ξεκαθαρίζοντας πως αποκλειστικός στόχος του στο Ευρωμπάσκετ 2017 είναι το χρυσό μετάλλιο.

O 37χρονος φόργουορντ των Σαν Αντόνιο Σπερς ρωτήθηκε για το εάν θέλει να ανέβει ξανά στο βάθρο των νικητών, με την Εθνική Ισπανίας, και η απάντησή του ήταν η προφανής: «Τέταρτος τίτλος στις πέντε τελευταίες διοργανώσεις; Μα, φυσικά, για αυτό είμαι εδώ. Για το χρυσό! Η ομάδα μας έχει μεγάλες φιλοδοξίες, διαθέτει ταλέντο και είμαστε όλοι καλοί φίλοι μεταξύ μας. Ήρθαμε για να κερδίσουμε».

Η Ισπανία ηττήθηκε πέρυσι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο από την Κροατία, την οποία θα συναντήσει και φέτος στον όμιλο (05/09). Για το εάν το εν λόγω ματς θα αποτελέσει ευκαιρία… εκδίκησης, απάντησε: «Όχι. Καμία ρεβάνς. Αυτό ήταν ένα κλειστό παιχνίδι το οποίο χάσαμε και τώρα πρόκειται για μια τελείως διαφορετική διοργάνωση. Θέλουμε να κερδίσουμε τώρα την Κροατία γιατί θέλουμε να είμαστε πρώτοι και καλύτεροι στον όμιλο». Ρωτήθηκε και για τον Ντάριο Σάριτς κι απάντησε: «Είναι πολύ καλός παίκτης, ταλαντούχος, ο οποίος ολοένα και βελτιώνεται και γίνεται καλύτερος. Θα μπορούσε να κερδίσει στο ΝΒΑ και τον τίτλο του καλύτερου ρούκι της σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ