19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γκαρούμπα: Έφτασε στις ΗΠΑ, έπαιξε με τους Ρόκετς (vids)

Το καλοκαίρι του Ουσμάν Γκαρούμπα είναι nonstop. Από το Τόκιο, έφτασε στην Ισπανία και από εκεί μάζεψε βαλίτσες για τις ΗΠΑ. Τα ξημερώματα σήμερα έπαιξε και το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς, επηρεασμένος όπως δήλωσε όμως από το τζετ λανγκ.

Οι "ρουκέτες" περιμένουν πολλά από αυτόν όπως φαίνεται. Στο πρώτο του παιχνίδι στο Summer League του Λας Βέγκας, δεν ευστόχησε σε κάποιο σουτ, είχε όμως έξι ριμπάουντ και ένα κλέψιμο σε κάτι λιγότερο από 13' που αγωνίστηκε. Λίγο μετά το παιχνίδι δήλωσε πως δεν αισθανόταν καλά εξαιτίς της μεγάλης πτήσης και του jet lang, κάτι εντελώς φυσιολογικό. Όταν ρωτήθηκε αν χάρηκε τη στιγμή, αυτό το πρώτο του παιχνίδι στο ΝΒΑ απάντησε με ειλικρίνεια: "Για να πω την αλήθεια όχι, γιατί ήμουν πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό. Το σκέφτομαι όμως τώρα που σας μιλάω, που έχει τελειώσει και είμαι πραγματικά χαρούμενος".

 

Αυτός που συνέχισε να κλέβει τις εντυπώσεις, αν και επιθετικά κινήθηκε πιο χαμηλά από ότι είχε συνηθίσει τους φίλους των Ρόκετς μέχρι σήμερα ήταν ο Αλπερέν Σενγκούν. Ο Τούρκος είχε 9 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 24'13''. Όλα αυτά στην ήττα από τους Τορόντο Ράπτορς με 92-76.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ