16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γκαρνέτ: Τα κολλέγια, η γιαγιά του και η… καραμπίνα! (vid)

Μία απίστευτη ιστορία μοιράστηκε ο Κέβιν Γκαρνέτ, για έναν εκ των ανθρώπων που του διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του όταν μεγάλωνε. Μία ιστορία που περιελάμβανε τη γιαγιά του, έναν εκπρόσωπο κολλεγίου και μία... καραμπίνα!

Σε συνέντευξή του στο "The Dan Patrick Show", o "Big Ticket" μίλησε μεταξύ άλλων για την μετάβασή του από το Λύκειο και την ακαδημία Φάραγκατ του Σικάγο κατευθείαν στο NBA, σχολιάζοντας το γεγονός ότι όντας ίσως ο καλύτερος παίκτης λυκείου του έτους του στις ΗΠΑ, ήταν λογικό τα Κολλέγια να έκαναν ουρά για να τον αποκτήσουν και για να τον πείσουν να τους ακολουθήσει, οι "ενδιάμεσοι" των κολλεγιών ήταν ικανοί να του προσφέρουν τα πάντα. Όμως λογάριαζαν χωρίς την... γιαγιά του!

"Είναι αλήθεια ότι μου προσέφεραν μεγάλα ποσά, μετρητά, αλλά και αρκετές ευκαιρίες για την οικογένειά μου και ευκαιρίες για να συναντήσω αρκετούς ισχυρούς ανθρώπους, ό,τι κι αν σήμαινε για εμένα αυτό. Νομίζω ότι έχω πει την ιστορία και στο βιβλίο μου, αλλά ήταν η εποχή που έμενα με τη γιαγιά μου, γιατί η πίεση από τους διάφορους εκπρόσωπους γινόταν αφόρητη, επομένως η μητέρα μου σκέφτηκε ότι έπρεπε να αλλάξω τη διεύθυνσή μου για λίγο, μέχρι να ηρεμήσει η όλη κατάσταση.

Τελικά ήρθε κάποιος στο σπίτι και προσέφερε, μπροστά στη γιαγιά μου, ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά. Εκείνη φεύγει και γυρίζει κρατώντας μία καραμπίνα! Ήθελε να μου πει ότι πρέπει εγώ να θέτω τον τόνο της συζήτησης και να κάνω ξεκάθαρο ότι δεν μπορώ να αγοραστώ με χρήματα. Αν σε αγοράσουν μία φορά, θα σε αγοράζουν για πάντα. Οπότε εγώ του είπα, με τη γιαγιά μου να κρατάει το όπλο δίπλα μου, ότι καλύτερα να μαζέψει τα πράγματα του και να φύγει, γιατί όσο κι αν θέλω να πάω στο σχολείο που εκπροσωπεί, δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα. Και αλήθεια είναι, ότι όσο γρήγορα άρπαξε η γιαγιά μου το όπλο, τόσο γρήγορα σηκώθηκε κι έφυγε!

Πλέον, όποτε τον βλέπω, γιατί ακόμα είναι στην δουλειά, τον χαιρετάω και του κλείνω με νόημα το μάτι."

https://www.youtube.com/watch?v=mXfIgI0CLPk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ