21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γκαρμπαχόθα: «Είμαι αισιόδοξος για Σκαριόλο»

Η Ισπανική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θέλει να «δέσει» το Σέρτζιο Σκαριόλο μέχρι και το 2024, με τους ανθρώπους της να εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως θα τα καταφέρουν.

Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021, αντί του φετινού καλοκαιριού, δημιούργησε πρόβλημα στη FEB όσον αφορά στο συμβόλαιο του ομοσπονδιακού τεχνικού. Η συμφωνία των δύο πλευρών έληγε φέτος, αλλά οι Ίβηρες εξέφρασαν αμέσως την επιθυμία τους να την ανανεώσουν όχι απλώς μέχρι την επόμενη χρονιά, αλλά έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που θα γίνουν το 2024.

Ο 59χρονος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας από το 2015, ενώ από το 2018 είναι παράλληλα βοηθός στους Τορόντο Ράπτορς στο ΝΒΑ, δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να παραμείνει στο πόστο του, με το Χόρχε Γκαρμπαχόθα επίσης να αισιοδοξεί. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας απάντησε σε ακολούθους του στο Twitter σε σχετική ερώτηση που του έκαναν, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στην περίπτωση του Σέρτζιο Σκαριόλο είμαστε σε διαπραγματεύσεις, ωστόσο θα πρέπει να συνυπολογίσουμε την παρουσία του στους Τορόντο και την οικογένειά του. Είμαι αισιόδοξος, όμως».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ