31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Γκαλινάρι: «Το όνειρο κάθε αθλητή»

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9) κι έκανε λόγο για το όνειρο κάθε αθλητή.

Ο Ιταλός σούπερ σταρ θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και ανυπομονεί.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην «Corriere dello Sport»:

«Είναι τεράστιο το γεγονός ότι η Εθνική επιστρέφει στη διοργάνωση απέναντι στους καλύτερους από όλο τον κόσμο», ανέφερε αρχικά προτού συνεχίσει λέγοντας: «Θέλουμε να κάνουμε καλή διοργάνωση και αυτό δεν έχει αλλάξει από τότε που ξεκινήσαμε να φοράμε τη φανέλα των Ατζούρι. Δεν ακούγεται καινούργιο σε κανέναν, αλλά ο κάθε αθλητής ονειρεύεται και θέλει πάντα να αγωνίζεται για τη χώρα του».

Αναφορικά με τον όμιλο της «Σκουάντρα Ατζούρα» στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Ανγκόλα, οι Φιλιππίνες και η Σερβία είπε:

«Εμείς δεν μπορούμε να υποσχεθούμε κάτι τώρα. Είμαστε ακόμη μήνες μακριά, θα δούμε όταν θα βρεθούμε στο παρκέ, πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε απέναντι στους αντιπάλους μας. Για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση είναι απαραίτητο για εμάς και τη Σερβία, οι δύο ομάδες που πληρούν τις προϋποθέσεις, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να σεβαστούμε και τις Φιλιππίνες και την Ανγκόλα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ