19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γκαγκαλούδης : «Μου πήρε 3 δευτερόλεπτα και 4 δέκατα να ανανεώσω»

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης δεν θα μπορούσε να λείψει την ερχόμενη σεζόν από το Μαρούσι, και έτσι θα συνεχίσει για 24 επαγγελματική χρονιά το μπάσκετ, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο 42χρονος γκαρντ ήταν ο ηγέτης στην πορεία ανόδου του Αμαρουσίου, έχοντας 21,6 πόντους και 54 εύστοχα τρίποντα σε 20 αγώνες, και όπως ενημέρωσε μέσα από την προσωπικά του σελίδα, του πήρε 3 δευτερόλεπτα και 4 δέκατα να συμφωνήσει.

Αναλυτικά έγραψε : «Λοιπον... Με μεγάλη χαρά για άλλη μια χρονιά και συνολικά 24 επαγγελματική θα συνεχίσω στη μαρουσαρα μου όπου θα σπάσω και μια κατάρα αγωνιζόμενος πλέον για τέταρτη χρονιά.. Η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη και μου πήρε 3 Δευτέρολπτα και 4 δέκατα χααχχαχαχα για να πούμε απλά με τον Χρήστο καλορίζικος... Είμαι πολύ ευτυχισμένος γτ μετά από αφόρητη πίεση του φλας του Μπάτμαν και του μοζερινιο είπα το ναι.. Κωστα Μήτσο Βασίλη Φανή σας αγαπώ και ανυπομονώ να κάνουμε τα δικά μας... Έτσι θα συνεχίσω να ρίχνω τα τόξα μου αυτή τη φορά στην α2. ...maroussi bc... ΥΓ... Τα καλύτερα έρχονται...». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ