21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γκίνζμπουργκ: «Σημαντική στιγμή για το τσέχικο μπάσκετ, δεν φαίνεται καλά ο Σιλμπ»

Η Τσεχία έδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στους "16" του Παγκοσμίου και το έδειξε περίτρανα απέναντι στους Βραζιλιάνους. Ο «εγκέφαλος» αυτής της ομάδας, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ συνεχάρη τους παίκτες του ενώ φάνηκε απαισιόδοξος για την κατάσταση του Σιλμπ.

Ένα βήμα πριν το όνειρο βρίσκονται οι Τσέχοι στην πρώτη τους συμμετοχή σε Παγκόσμιο και ο Γκίνζμπουργκ σε δηλώσεις του μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στη Βραζιλία θεώρησε αυτή τη στιγμή σπουδαία για το τσέχικο μπάσκετ ενώ αποθέωσε και τους παίκτες του.

«Κάναμε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι, όπως έχουμε κάνει στις περισσότερες αναμετρήσεις μας μέχρι στιγμής. Είχαμε καλή χημεία και μοιράσαμε την μπάλα. Σε κάθε παιχνίδι μένω έκπληκτος και βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου. Ευχαριστώ το τεχνικό μου επιτελείο. Είναι απίστευτη στιγμή για εμάς και τσεχικό μπάσκετ. Νομίζω ότι σε όλες τις παραμέτρους που έπρεπε να προσέξουμε για να σταματήσουμε την Βραζιλία τα καταφέραμε» ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον τραυματισμό του Σιλμπ και την πιθανότητα συμμετοχής του στο ματς απέναντι στην Ελλάδα.

«Δεν φαίνεται καλά, αλλά θα πρέπει να τον εξετάσουμε για να δούμε την κατάστασή του» ήταν το σχόλιο του Ισραηλινού τεχνικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ