21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γκίνζμπουργκ: «Παλέψαμε σαν λιοντάρια» (vids)

Υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, αφού παρά την ήττα της Τσεχίας από την Ελλάδα βρίσκονται μία… ανάσα από την παρουσία τους στους «8» του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Τσέχοι έχασαν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο «Shenzhen Bay Sports Center», αλλά με ήττα της Βραζιλίας από τις ΗΠΑ θα είναι εκείνοι που θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο προπονητής τους, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ανέφερε αρχικά: «Δεν πανηγυρίζουμε ακόμα, γιατί θα πρέπει να κερδίσουν οι ΗΠΑ. Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά. Δεν έχω λόγια για τους παίκτες μου, σε κάθε παιχνίδι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Πάλεψαν σαν λιοντάρια».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν απέναντι στη «γαλανόλευκη», από την οποία όμως έχασαν με λιγότερους από δώδεκα πόντους όπως ήταν το ζητούμενο, επεσήμανε: «Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είχαμε την απουσία του Μπλέικ Σιλμπ κι έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ζώνες. Ξέραμε πως θα έχουμε κάποια προβλήματα, ήταν δύσκολο να παίξουμε man to man για πολλή ώρα απέναντι σε αυτούς τους παίκτες. Είμαι υπερήφανος για τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου».

Αναφέρθηκε και στον Τόμας Σατοράνσκι, που είχε 13π. και εννέα ριμπάουντ και ήταν ο κορυφαίος βάσει αξιολόγησης για την ομάδα του, επισημαίνοντας: «Ο Σατοράνσκι το τελευταίο που σκέφτεται είναι οι αριθμοί του. Τον νοιάζει να κερδίζει, όχι να κάνει triple doible. Είναι ο ηγέτης της ομάδας και ο αρχηγός μας».

https://www.youtube.com/watch?v=vIxUzQbssrM

O Γιάρομιρ Μπόχατσικ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Τσεχίας με 25π., τόνισε: «Χάσαμε, αλλά έχουμε ακόμη πιθανότητες πρόκρισης. Ελπίζουμε οι ΗΠΑ να κερδίσουν, για να πάμε στην οκτάδα. Έτσι θα είμαστε χαρούμενοι ύστερα από αυτόν τον αγώνα. Η διοργάνωση είναι εξαιρετική, μας άρεσε πολύ η παρουσία μας στη Σαγκάη και τώρα στη Σενζέν».

https://www.youtube.com/watch?v=7d7T0Lcel4I



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ