19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γκίμας: «Με όρεξη για την άνοδο» (pics)

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκαν στο «Δημήτρης Βικέλας» η επίσημη «πρώτη» και ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του Φίλιππου Βέροιας.

Στην έναρξη της προετοιμασίας, ο Δημήτρης Γκίμας και ο συνεργάτης του Χρήστος Μπλατσιώτης είχαν στη διάθεσή τους τούς Ηλία Μόρα, Αλέκο Τόκα, Δημήτρη Τσεσμετσίδη, Παύλο Τόκα, Βασίλη Βάλλιο, Γιώργο Τσιακλαγκάνο, Νίνο Κανελίδη, Φώτη Καβαργύρη, Ευθύμη Κοθρά, Φαίδωνα Παραπούρα, Δημήτρη Σουτζόπουλο, Ρίζο Καντάρκο και Κυριάκο Ποταμόπουλο κι άπαντες έθεσαν εξ αρχής ως στόχο της επάνοδό τους στη Β’ Εθνικής.

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, μιλώντας στους παίκτες, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξεκινάμε τη χρονιά με πολλή όρεξη και μεγάλη αισιοδοξία. Μετά τις δύο τελευταίες σεζόν που χαρακτηρίστηκαν από διαδοχικούς υποβιβασμούς, είμαστε εδώ γεμάτοι πίστη και ενέργεια για μια χρονιά διαφορετική από τις προηγούμενες. Το μυστικό της ύπαρξης της ομάδας παρά τους υποβιβασμούς των δύο τελευταίων ετών είναι η δύναμη της παρέας ή καλύτερα της οικογένειας, που είμαστε, καθώς επίσης η διοικητική αυτοτέλεια και δυναμική».

Αναφερόμενος στους στόχους τους, για τη σεζόν 2017-2018, συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γκίμας: «Δεν το κρύβουμε ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνοδος, σε συνδυασμό με τη δημιουργία ενός αγωνιστικού κορμού πάνω στον οποίο θα βασιστούμε και τα ερχόμενα χρόνια. Θα είμαστε αμείλικτοι σε θέματα συνέπειας και πειθαρχίας και θα χύσουμε τόνους ιδρώτα για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις 15 Οκτωβρίου, ούτως ώστε να παίξουμε ελκυστικό και συνάμα αποτελεσματικό μπάσκετ. Ευχόμαστε ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα με την ίδια θέρμη όπως και τα προηγούμενα χρόνια και είμαι πεπεισμένος ότι με τη βοήθεια της τύχης, που τόσο μας γύρισε την πλάτη τα προηγούμενα χρόνια, το τέλος της σεζόν θα μας βρει όλους να χαμογελάμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ