17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γκίμας : «Από διάσημοι πουθενάδες…εφτάψυχοι»

Ο Φίλιππος δεν άφησε περιθώρια ούτε στο Αγρίνιο, και παρά τις πολλές απουσίες του, έστειλε μήνυμα ότι θα πολεμήσει μέχρι το τέλος για την παραμονή του στην Α2.

Ο Δημήτρης Γκίμας ξέσπασε μέσω της προσωπικής του σελίδας, και ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι όταν η ομάδα του ήρθε από από του πουθενά, έγιναν οι διάσημοι πουθενάδες, και πλέον μετατράπηκαν σε εφτάψυχοι :

«Τι είναι άραγε αυτό που κάνει μια παρέα όπως η δίκη μας να αντέχει ακόμη;
Να παλεύει με τους τραυματισμούς δυο βασικών παικτών κι ενός ελπιδοφόρου μικρού. Να αντιστέκεται ,να πηγαίνει ενάντια σε προγνωστικά. Να κερδίζει κάπου κάπου παίζοντας καλο μπάσκετ. Παίζοντας με αυταπάρνηση ,παίζοντας με αξιοπρέπεια, όπως μου είπε και με συγκίνησε ένας καλός μου φίλος.
Στη φετινή α2 σίγουρα ήμασταν μια ομάδα που ερχόταν απ το πουθενά. Ήμασταν οι διάσημοι πουθεναδες. Σήμερα γίναμε εφτάψυχοι. Ο δρόμος ομως μακρύς. . Θα χρειαστεί να γίνουμε πολυψυχοι για να καταφέρουμε κατι.
Όπως και να έχει ομως ,οποιο κι αν είναι το τελος,θα πρέπει να ειμαστε υπερήφανοι για ότι εχουμε καταφέρει όχι μόνο φέτος αλλα όλα τα τελευταία χρονια. Απο τα πρόθυρα της απαξίωσης και της διάλυσης ξανά στην α2. Ανταγωνιστικοί κι όχι κομπάρσοι.
Σήμερα ο κόσμος ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε. Θελουμε ομως ακόμη περισσότερους να σταθούν δίπλα μας. Το αξίζει η διοίκηση μας,το αξίζουν και το χρειάζονται οι παίκτες μας.
Απομένουν δέκα παιχνίδια. Πέντε εδώ. Βοηθήστε μας να καταφέρουμε μια απο τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορια. Να επιβιώσουμε οι πουθεναδες. Να μείνει η ΒΕΡΟΙΑ στην α2.
Η ΠΙΣΤΗ ΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ